Biz

Gabi Jugaru s-a mutat la Constanta! Artistului i s-au aprins calcaiele dupa o blonda?

Gabi Jugaru, fostul maestru al farselor de la tv, si-a schimbat orasul de resedinta si s-a mutat la malul marii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 oct 2017

Retras din luna mai a acestui an de la radio, unde a avut o emisiune matinala, actorul Gabi Jugaru s-a reorientat si s-a apucat sa sustina spectacole de stand-up comedy. Ajutat de talentul sau artistic si renumele castigat pe vremea cand avea emisiune de farse la tv, Jugaru are succes cu show-urile sale pe care le sustine acum in toate marile orase ale tarii, in cadrul turneului sau de stand-up.

Si daca pe plan profesional Gabi Jugaru o duce bine si de 4 luni, spectacolele sale de stand- up se joaca cu sala plina, iata ca nici pe plan personal acesta nu are de ce sa se planga. Gurile rele sustin ca adevaratul motiv al mutarii lui Gabi Jugaru, in Constanta, ar avea legatura cu o blonda misterioasa din orasul de la malul marii, care, din cate se pare, i-ar fi cazut cu tronc neobositului artist.

In urma cu doi ani, Gabi Jugaru a surprins pe toata lumea cand s-a intors in tara de la filmarile unui show tv si s-a logodit in graba mare cu iubita lui Cristina, tot o blonda, dar din Bucuresti. Colegii artistului spun insa ca blonda din Constanta nu ar avea nicio legatura cu blonda de la Bucuresti, cea care, urma sa devina sotia lui Gabi Jugaru la un moment dat.

 

 

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X