Vedete

Gabriela Cristea a iesit la zapada cu sotul si fetita! Stateau concentrati sa-si faca selfie, dar uite ce se intampla in spatele lor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gabriela Cristea a iesit la zapada cu sotul si fetita! Stateau concentrati sa-si faca selfie, dar uite ce se intampla in spatele loricon photo
Gabriela Cristea a iesit la o plimbare afara, alaturi de micuta Victoria, care a facut cunostinta pentru prima data cu zapada.


Infofoliti bine si cu caruciorul alb pe langa ei, Gabi, Tavi si Victoria s-au bucurat de aerul rece al iernii chiar la ei in curte.


La un moment dat, cei trei si-au facut o fotografie superba de familie, iar un mic detaliu a completat de minune poza finala.


In spatele lor, cei doi caini ai lor si de care se simt tare atasati, se jucau impreuna, in zapada, fiind o veselie totala.

"Toata familia la zapada", a scris Gabriela in dreptul imaginii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune