Vedete

Gabriela Cristea e in razboi cu fratele ei, dar acum s-ar putea sa se impace cu el! Cumnata vedetei e gravida in 36 de saptamani! EXCLUSIV

Val de nasteri si vesti bune in familia Gabrielei Cristea. In scurt timp, barza va veni din nou si neamul prezentatoarei tv se va mari cu un nou membru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Gabriela Cristea e in razboi cu fratele ei, dar acum s-ar putea sa se impace cu el! Cumnata vedetei e gravida in 36 de saptamani! EXCLUSIV

icon photo

La 8 luni de cand a adus pe lume o fetita minunata, pe micuta Victoria, Gabriela Cristea se pregateste sa primeasca pentru un nou bebelus. (Gabriela Cristea, goala pusca intr-un pictorial HOT!)

De aceasta data, cea care va da nastere unui copil si va simti miracolul maternitatii este cumnata sa, Laura, sotia fratelui ei, Emil. Laura Cristea este insarcinata in 36 de saptamani si va naste cel de-al doilea copil al ei in mai putin de-o luna. (Gabi Cristea, despre prima noapte de amor cu Tavi Clonda) 

Astfel, in scurt timp, Gabriela Cristea va deveni matusa pentru a doua oara. Cei doi copii, Victoria, fiica prezentatoarei tv, si bebelusul fratelui ei vor fi verisori primari! Intre cei doi bebelusi va exista o diferenta de 9 luni ceea ce inseamna ca, in conditii normale, ei ar trebui sa creasca aproape impreuna!

Vine barza in familia Gabrielei Cristea! De ce prezentatoarea tv are o relatie rece cu fratele ei! 

Din pacate insa, Gabriela Cristea are o relatie destul de rece cu fratele ei, Emil. Indepartarea dintre frati a aparut pe fondul discutiilor vechi existente intre prezentatoarea tv si parintii sai.  

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune