Biz

Gabriela Cristea si-a iesit fire: "Asta le intrece pe toate! Cum, doamne, iarta-ma..."

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 sep 2017

Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a fetitei sale, iar ultimele detalii au fost deja puse la punct in acest weekend. Camera micutei a fost mobilata, iar piesa de rezistenta - patutul, urmeaza sa fie ocupa din orice clipa de bebelusa.
Gabriela Cristea a impartasit cu prietenii ei imagini din camera micutei, iar un internaut a reusit sa starneasca reactii de idignare si totodata de amuzament, din partea prezentatoarei TV.

"Oricum nu o sa stea copilul in patut, ca face pneumonie. Cel mai bine sta in pat cu mama lui, se incalzeste lînga ea si doarme linistit. De ce nu m-aţi întrebat şi pe mine înainte să cumpăraţi, că v-aş fi răspuns cu drag!", a fost comentariu halucinant lasat de utilizator.


In apararea ei, dar si ca raspuns pentru toate mamicile aflate la prima sarcina, Gabriela Cristea a intervenit.
"Asta le intrece pe toate...cum Doamne iarta ma sa faca pneumonie daca sta in patut. La iarna o sa deschidem si caldura. Chiar am zambit la comentariul dvs", a raspuns vedeta Kanal D.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X