Vedete

Gafă de proporţii făcută de Tudor de la Fly Project! A vrut să-i trimită un mesaj fostei, dar a ajuns la Anamaria! Cum a reacţionat

Tudor de la Fly Project şi Anamaria trăiesc o poveste frumoasă de iubire şi se pregătesc să devină părinţi pentru prima dată, însă începutul relaţiei lor n-a fost tocmai roz.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Gafă de proporţii făcută de Tudor de la Fly Project! A vrut să-i trimită un mesaj fostei, dar a ajuns la Anamaria! Cum a reacţionat
Invitaţi în platoul unei emisiuni TV, Anamaria a povestit că la începutul relaţiei a ajuns la ea un mesaj pe care Tudor voia să-l trimită de fapt fostei iubite.

"Când ne-am cunoscut noi, el tocmai încheiase o relaţie, însă un mesaj, pe care trebuia să i-l trimită ei, l-a dat de gol. Pe ea o chema tot Ana, asta a fost greşeala.  Aşa a ajuns la mine mesajul, pe care, deşi au trecut 12 ani, încă îl ţin minte: <<Şi eu te iubesc, văcuţa mea. Abia aştept să ajung la Braşov!”>>. I-am dat mesaj înapoi: <>. A leşinat. Eram cazaţi la un hotel şi după nici două minute ciocănea la uşă. Era roşul ca racul.", a povestit amuzată Anamaria, iar Tudor completează: "În imbecilitatea mea, n-am găsit ceva mai bun!”.
 


Anamaria şi Tudor se pregătesc să devină părinţii unei fetiţe peste câteva luni. Ei sunt împreună de mai bine de 10 ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune