Vedete

Gata, a venit vremea razbunarii! Cum l-a umilit Narcisa pe Nicolae Guta in direct

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gata, a venit vremea razbunarii! Cum l-a umilit Narcisa pe Nicolae Guta in directicon photo
Dupa ce Beyonce de Romania a vorbit despre comportamentul nedemn de un tata al lui Nicolae Guta, fata de fiica ei, Anais, a venit si randul Narcisei sa dea din casa.


Fosta mare iubire a manelistului a venit la o emisiune TV si a marturisit ca Alberto, fiul ei, nu a mai fost de ceva vreme sunat de tatal lui si ca nu au niciun fel de relatie.
Mai mult, in momentul in care a fost intrebata de viata personala a lui Guta, Narcisa l-a sfidat complet.

Gata, a venit vremea razbunarii! Cum l-a umilit Narcisa pe Nicolae Guta in direct


"Cine e persoana asta? Chiar dacă ştiu sau nu, nu vreau să intru în detalii. Dar nu-l cunosc, cine este? Noi nu mai avem nicio relaţie, eu sunt doar cu băieţelul meu pe care îl salut. Îl iubesc pe Alberto din suflet. Eu spun că e un copil deştept şi binecuvântat. (...) E un copil făcut din dragoste. Relaţia dintre Alberto şi tatăl său... Guţă nu-l prea mai sună deloc pe Alberto. Ştii că s-a "măritat" şi nu poate să facă nimic, probabil că e penalizat. Nu-l recunosc pe Guţă. Dacă e fericit, îi transmit tot binele din lume", a spus ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune