WOW

Gerard Butler, facut fleasca! "Pot sa fac pipi pe mine si nimeni nu isi va da seama"- Uite la ce "joc" a participat iubitul Madalinei Ghenea si cat de tare s-a distrat!

Actorul de origine scotiana nu se da in laturi de la provocari care mai de care mai "nebune".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Gerard Butler a fost invitat la radio pentru a vorbi despre noul lui film si a acceptat sa joace "Innuendo Bingo". Gazda emisiunii pune glume sau replici haioase, in timp ce cei doi "concurenti" stau fata in fata cu gura plina cu apa.

Gerard s-a distrat de minune in studioul de la Radio BBC. S-a facut fleasca dar a si udat la randul lui, rasul si voia buna fiind doua ingrediente esentiale la acest joc.  

"Acum pot sa fac pipi pe mine fara ca cineva sa isi dea seama", a glumit el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune