WOW

Gerard Butler, facut fleasca! "Pot sa fac pipi pe mine si nimeni nu isi va da seama"- Uite la ce "joc" a participat iubitul Madalinei Ghenea si cat de tare s-a distrat!

Actorul de origine scotiana nu se da in laturi de la provocari care mai de care mai "nebune".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Gerard Butler a fost invitat la radio pentru a vorbi despre noul lui film si a acceptat sa joace "Innuendo Bingo". Gazda emisiunii pune glume sau replici haioase, in timp ce cei doi "concurenti" stau fata in fata cu gura plina cu apa.

Gerard s-a distrat de minune in studioul de la Radio BBC. S-a facut fleasca dar a si udat la randul lui, rasul si voia buna fiind doua ingrediente esentiale la acest joc.  

"Acum pot sa fac pipi pe mine fara ca cineva sa isi dea seama", a glumit el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune