Biz

Gestul cutremurator facut de matusa Denisei in memoria manelistei! Sotia lui Florin Peste poarta doliu dupa nepoata sa si la plaja! Vezi cum s-a imbracat Adriana!

Florin Peste si sotia sa, Adriana, se afla in concediu la mare.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 aug 2017

Adriana a avut o relatie apropiata cu DenisaFlorin Peste, unchiul Denisei si cel care a lansat-o in muzica, sufera enorm dupa disparitia nepoatei sale, la fel ca sotia sa, Adriana, care a avut o relatie foarte apropiata cu manelista. ( Vezi AICI cine se lupta pentru averea Denisei ).Cei doi, care locuiesc la Dragasani, s-au gandit ca este mai bine pentru ei sa isi ia cateva zile libere si sa plece intr-un concediu la mare, la Mamaia. 

Adriana, alaturi de sotul ei, Florin Peste

Nici aici, insa, nu se pot bucura pe deplin, amintirea Denisei fiind inca apasatoare. De altfel, Adriana inca poarta doliu si atunci cand se duce la plaja, fotografiindu-se la malul marii intr-o bluza cu plasa de culoare neagra.  „Distractie la maxim”, i-a transmis Adrianei o prietena. „Daca as si putea... inima mea e stransa...bucuria mea nu e completa...poate intr-o zi...”, a raspuns matusa Denisei

Adriana poarta doliu si la plaja

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X