Biz

FOTO EXCLUSIV Alina Borcea, gestul disperarii! A mers de urgenta la Jilava cu nasul Gigi Becali ca sa il roage pe Cristi Borcea sa nu divorteze. Avea un teanc de acte la ea

3
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 20 Februarie 2016 13:01

UPDATE 15:33: Alina Borcea a iesit, dupa cateva ore, din penitenciarul Jilava unde a fost cu mezina familiei si cu nasul ei de cununie, Gigi Becali. De data aceasta, sotia fostului patron dinamovis nu a mai fost insotita de fiica ei care a stat, se pare, doar 10 minute in vizita la Cristi Borcea, apoi a fost dusa acasa de catre ajutoarele Alinei. Cei doi au refuzat sa faca prea multe declaratii.UPDATE 13:17: La scurt timp dupa ce Alina Borcea si fiica ei au aparut la Jilava, la vizita la Cristi Borcea, patronul stelist George Becali si-a facut si el aparitia. Surse din anturajul celor doi sustin ca Gigi vrea sa ii impace pe cei doi. Latifundiarul din Pipera si-a facut aparitia la volanul noii sale masini.Imaginea disperarii in fata penitenciarului Jilava unde Cristi Borcea inca este dupa gratii. Alina Borcea, sotia lui, a venit in jurul pranzului insotita de mezinul familie care era vizibil suparat. Deranjat de frigul de afara sau de camerele video, micutul a plans pana cand a intrat in institutie.

Alina Borcea s-a prezentat la vizita cu sotul ei avand la ea un teanc de acte. Intrebarea de pe buzele tuturor celor care azi au dat cu ochii de celebra doamna Borcea a fost: oare sunt actele de divort?!”Nu vom divorța, nu am discutat despre divorț, noi ne iubim, eu îmi iubesc soțul”, a marturisit Alina Borcea la un post tv.

Articole din CANCAN.RO
print