Biz

FOTO EXCLUSIV Alina Borcea, gestul disperarii! A mers de urgenta la Jilava cu nasul Gigi Becali ca sa il roage pe Cristi Borcea sa nu divorteze. Avea un teanc de acte la ea

novalue
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 feb 2016

UPDATE 15:33: Alina Borcea a iesit, dupa cateva ore, din penitenciarul Jilava unde a fost cu mezina familiei si cu nasul ei de cununie, Gigi Becali. De data aceasta, sotia fostului patron dinamovis nu a mai fost insotita de fiica ei care a stat, se pare, doar 10 minute in vizita la Cristi Borcea, apoi a fost dusa acasa de catre ajutoarele Alinei. Cei doi au refuzat sa faca prea multe declaratii.UPDATE 13:17: La scurt timp dupa ce Alina Borcea si fiica ei au aparut la Jilava, la vizita la Cristi Borcea, patronul stelist George Becali si-a facut si el aparitia. Surse din anturajul celor doi sustin ca Gigi vrea sa ii impace pe cei doi. Latifundiarul din Pipera si-a facut aparitia la volanul noii sale masini.Imaginea disperarii in fata penitenciarului Jilava unde Cristi Borcea inca este dupa gratii. Alina Borcea, sotia lui, a venit in jurul pranzului insotita de mezinul familie care era vizibil suparat. Deranjat de frigul de afara sau de camerele video, micutul a plans pana cand a intrat in institutie.

Alina Borcea s-a prezentat la vizita cu sotul ei avand la ea un teanc de acte. Intrebarea de pe buzele tuturor celor care azi au dat cu ochii de celebra doamna Borcea a fost: oare sunt actele de divort?!”Nu vom divorţa, nu am discutat despre divorţ, noi ne iubim, eu îmi iubesc soţul”, a marturisit Alina Borcea la un post tv.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X