Vedete

Gestul emotionant facut de Liviu Varciu pentru iubita lui la botezul fetitei lor! Frumoasa femeie a inceput sa planga! VIDEO EXCLUSIV

La petrecere, Liviu Varciu i-a cantat Andei Calin o melodie de suflet

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Liviu Varciu si Andaicon photo
Liviu Varciu si Anda

In weekend, Liviu Varciu si-a botezat fetita cu mare fast! Evenimentul a avut loc la unul dintre cele mai fitoase ballroom-uri din Otopeni si la el au participat peste 400 de persoane!

Liviu Varciu si-a botezat fetita! Ce a facut pe scena si pentru iubita lui

Totul a fost la superlativ, insa muzica a facut toti banii! Mai mult, Liviu  Varciu a tinut sa faca si el un moment special prin care sa o impresioneze pe iubita lui, Anda Calin, femeia de care este indragostit peste masura! (vezi transformarea uluitoare a lui Giani Kirita la botezul lui Liviu Varciu)

Dupa cateva ore de dans si voie buna, Varciu a urcat pe scena si, pe piesa prietenului sau Jean de la Craiova, “Iarta ca sa fii si tu iertat”, i-a facut o dedicatie, surpriza, Andei!

“Iti daruiesc inima mea, caci sunt un om cu sufletul curat/ sa fiu mereu in preajma ta as vrea/ caci te iubesc cu adevarat”, au fost versurile care au impresionat-o pe frumoasa femeie, mai mult, ea nu si-a putut nici stapani lacrimile, semn ca dragostea este intensa in cuplu celor doi.

In concluzie, Liviu Varciu si-a botezat fetita sambata, insa a punctat si in fata partenerei de viata la capitalul sentimente.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune