Vedete

Gestul facut de Giani Kirita inainte de proba cu Ionut de la Exatlon! Cei care au vazut scena au comentat VIDEO

Giani Kirita este unul dintre concurentii cei mai vocali de la Exatlon, motiv pentru care s-a transformat in liderul echipei Faimosilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Gestul facut de Giani Kirita inainte de proba cu Ionut de la Exatlon! Cei care au vazut scena au comentat VIDEOicon photo

Giani Kirita isi incurajeaza mereu echipa si incearca, in acelasi timp, sa-i domine moral pe cei din echipa adversa. Acesta este motivul pentru care a avut deja cateva dispute verbale cu Razboinicii.

In emisiunea de sambata seara, la una dintre probele de indemanare, Giani Kirita l-a avut adversar pe Ionut. Acesta a venit cu mana intinsa pentru a-si saluta adversarul, insa Giani a trecut pe langa el, asa ca Razboinicul l-a luat batut cumva pe umar, moment in care fostul fotbalist a glumit si a zambit, desi initial trecuse pe langa Ionut extrem de incruntat.

Cei care au vazut scena au comentat imediat gestul facut de Giani Kirita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune