Vedete

Gestul romantic facut de Florin Salam pentru Roxana Dobre! Totul se va intampla de Valentine's Day

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gestul romantic facut de Florin Salam pentru Roxana Dobre! Totul se va intampla de Valentine's Dayicon photo
Miercuri, 14 februarie, dragostea va fi sarbatorita intr-un mare fel in familia lui Florin Salam. Manelistul si partenera lui, Roxana Dobre, vor uita toate scandalurile din ultima perioada si se vor rasfata asa cum stiu ei mai frumos.


Astfel, manelistul i-a pregatit o vacanta surpriza gravidutei Roxana Dobre, femeia care ii va aduce acestuia al cincilea copil, respectiv, al treilea copil pe care il au impreuna.


Florin Salam si Roxana Dobre vor pleca de Valentine's Day tocmai in Italia, acolo unde cantaretul planuieste sa o rasfete pe mama copiilor sai din plin, la cele mai bune restaurante si sesiuni de shopping in magazinele de lux.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune