Vedete

Gestul rusinos facut de Nelu Ploiesteanu in ziua in care Ileana Ciuculete a fost inmormantata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gestul rusinos facut de Nelu Ploiesteanu in ziua in care Ileana Ciuculete a fost inmormantataicon photo
Inmormantarea Ilenei Ciuculete a adunat la un loc numerosi artisti de renume ai muzicii populare si lautaresti din Romania. Alaturi de familia artistei, acestia au venit sa o conduca pe ultimul drum, la Cimitirul Straulesti.

Printre numele cunoscute ale artistilor, indragitul lautar Nelu Ploiesteanu a fost marele absent de la funeraliile artistei.


Potrivit Spynews, Nelu Ploiesteanu nu a putut veni, pe motiv ca ar fi avut de onorat niste contracte muzicale. In loc sa isi amane spectacolele, asa cum au procedat si restul artistilor, Nelu Ploiesteanu a preferat sa se concentreze in continuare pe afaceri.

Gestul rusinos facut de Nelu Ploiesteanu in ziua in care Ileana Ciuculete a fost inmormantata

"Sunt plecat din Bucureşti. Am avut două cântări, aici, în Galaţi. Sunt foarte prins, zilele acestea! Acum merg la un studio de înregistrări, fac o piesă, cu cineva de aici (...)O să îl sun pe Cornel să-i transmit toate găndurile bune. O să-i explic că îmi pare nespus de rău pnetru cele întâmplate şi mai ales pentru că nu am putut să ajung la înmormântare”, a declarat artistul pentru sursa citata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune