Vedete

Gheorghe Turda a alunecat si a cazut pe gheata! Care este starea de sanatate a artistului

Iarna a venit cu zapada multa, dar si cu incidente in randul artistilor. Gheorghe Turda a ajuns sa fie una din victimele gerului de afara, dupa ce a alunecat pe gheata si a cazut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gheorghe Turda a alunecat si a cazut pe gheata! Care este starea de sanatate a artistului
Potrivit Click, cantaretul de muzica populara s-a accidentat la unul din picioare chiar in Ajun de Anul Nou. Incidentul s-a petrecut in propria curte, dupa ce a alunecat pe gheata si a cazut, Din fericire, este vorba de o simpla luxatie de picior. (Vezi si ce lovitura a primit mama Alinei Puscas de la fostul iubit, Gheorghe Turda)

”S-a întâmplat în Ajun de an nou, eram la una din fete la Mogoşoaia şi primisem cadou nişte ghete de iarnă Kalvin Klein. Atât de bine mă simţeam în ele, dar am ieşit în curte şi am călcat pe singura porţiune unde era gheaţă şi am căzut. Nu e ruptură, dar mi-am luxat piciorul stâng. Ţin o orteză la picior încă o săptămână-două. Pot să cânt în continuare la evenimente, pot conduce, mai ales că am maşină automată. Chiar azi (ieri-n.r.) am dus pe cineva la aeroport şi am condus perfect”, a spus Gheorghe Turda pentru publicatia citata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune