Vedete

Ghinion teribil pentru Ilinca, tânăra care reprezintă România la Eurovision: ”S-a răcit relaţia. Nu am reuşit să...”

Ilinca Băcilă, tânăra care va reprezenta România la Eurovision, trece prin momente dificile, întrucât a fost părăsită de iubit, după cum chiar a povestit în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ghinion teribil pentru Ilinca, tânăra care reprezintă România la Eurovision: ”S-a răcit relaţia. Nu am reuşit să...”
Cu lacrimi în ochi, tânăra a dezvăluit că-şi doreşte să păstreze echilibru între viaţa profesională şi cea personală, însă până acum n-a reuşit acest lucru, fapt pentru care partenerul ei a decis să încheie relaţia.  

”S-a răcit relaţia. Nu am reuşit să creez o balanţă între viaţa personală şi profesională. Îţi dai seama că… e greu, e greu. Evident că-l mai iubesc”, a povestit Ilinca. Cătălin Măruţă i-a transmis un mesaj fostului iubit al acesteia: ”Paul, să ştii că părerea noastră e că ai greşit. Noi credem că fata te-a iubit. Îi tremură şi genele. Stai liniştită că dacă va fi, va fi”.


La cea de-a 62-a ediţie Eurovision s-au calificat 43 de ţări, iar marele câştigător Eurovision 2017 va fi desemnat în finala din 13 mai. Ediţia din acest an va avea loc la Kiev, Ucraina.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune