Vedete

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: „Stai, fa, jos, ca-ti rup gura!” Scandalul de care lumea a uitat

In urma cu aproape 4 ani, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii, in timp ce se afla la masa, pe Daniela Crudu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: „Stai, fa, jos, ca-ti rup gura!” Scandalul de care lumea a uitat
icon photo

Cunoscut ca un tip care se aprinde repede, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu, in timp ce se afla cu acesta la restaurantul unei pensiuni din Vatra Moldovitei, judetul Suceava, acolo unde au filmat pentru un show televizat. (citeste despre scandalul urias dintre Kirita si CRBL)

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu. Bruneta i-a reprosat ca a dus-o la un restaurant modest

La un moment dat, Daniela Crudu s-a aratat deranjata de faptul ca restaurantul era unul modest. "Unde m-ai adus, mă? Ăsta e restaurant, săracule? N-ai decât să mânânci aici cu cine vrei. Eu am plecat din spelunca asta!”, a tipat Crudu la Kirita.

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: "Ce are, fa, carciuma asta, ce nu-ti convine?"

Iritat, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: “Fă, nu eşti sănătoasă? Ce are, fă, cârciuma asta, ce nu-ţi convine? Stai, fă, jos, că-ţi rup gura!”. Clientii localului au fost socati de dialog, dar s-au linistit dupa ce li s-a spus ca totul a fost doar o sceneta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune