Vedete

Giani Kirita, pregatit pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu! "Daca nu poate ajunge Cazacu, macar eu sa ma duc"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Giani Kirita, pregatit pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu! "Daca nu poate ajunge Cazacu, macar eu sa ma duc"icon photo

Giani Kirita a aparut in fata fanilor asa cum putini l-au vazut vreodata. Imbracat intr-o tinuta aleasa, la smoking, Giani Kirita a facut un live cu fanii direct de la atelierul de unde isi achizitiona tinuta.


Fostul concurent de la Exatlon a marturisit ca se pregateste pentru petrecerea de botez a fetitei lui Liviu Varciu."Ma pregatesc de botez. Ma voi duce la botezul la Liviu Varciu. Daca bunul lui prieten Cazacu nu a putut fi prezent, macar eu sa ma duc, in locul lui. E o tinuta eleganta, marturisesc ca nu am mai purtat asa ceva pana acum. Petrecerea are loc intr-o locatie foarte eleganta". a mai spus Giani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune