Vedete

Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor! Faimosul de la Exatlon a fost revoltat: „Pai, alo, Steliano, asta nu e atitudine de capitan! Nu prin bautura, nu prin violente!”

Acum o jumatate de an, Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor condusi de capitanul de atunci al echipei, Steliano Filip.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor! Faimosul de la Exatlon a fost revoltat: „Pai, alo, Steliano, asta nu e atitudine de capitan! Nu prin bautura, nu prin violente!”icon photo

La sfarsitul lui octombrie 2017, Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor. Echipa era cazata la un hotel din Piatra-Neamt, inaintea unui meci din Cupa Romaniei, iar Prosport a dezvaluit ca mai multi fotbalisti au facut o noapte alba, pigmentata cu bautura, liderul petrecerii fiind chiar capitanul echipei, Steliano Filip. (vezi ce drama a trait Kirita in Republica Dominicana)

Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor: "Nu respecti absolut nimic"

„Nu respecţi echipa, nu respecţi suporterii care au venit după tine la Piaţra Neamţ. Şi atunci ai pretenţia să nu te fluiere. Păi, alo, Steliano, asta nu e atitudine de căpitan, tu  eşti la Dinamo! Înseamnă că ai atitudine de Liga 3. Nu respecţi absolut nimic. Şi, aici, nu e vorba numai de Steliano, pentru că am înţeles că au fost mai mulţi. Ca fotbalist, Steliano îmi place, dar atitudinea lui lasă de dorit”, a reactionat Giani Kirita.

Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor: "Tu nu ai realizat nimic pana acum"

Toamna trecuta, Giani Kirita s-a infuriat cand a aflat de betia dinamovistilor. „Şi eu am avut probleme cu suporterii, dar am lăsat capul în jos. Tu nu ai realizat nimic până acum, nu ai dreptul să te duci să-i cerţi pe fani şi să le spui cine eşti tu. Tu trebuie să munceşti, să înveţi că Dinamo este un brand, să înveţi să câştigi trofee şi prin atitudine să demonstrezi că eşti un căpitan. Nu prin băutură, nu prin violenţe. Ce fotbalist eşti tu? Cum respecţi tu clubul?”,  a mai spus Kirita despre Filip, care s-a transferat in Croatia, la Hajduk Split.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune