Biz

Gianina Corondan s-a îmbolnăvit: ”Starea mea fizică s-a degradat...”

Gianina Corondan s-a îmbolnăvit. Vedeta a dezvăluit prin intermediul unei postări pe Facebook că a făcut toxiinfecţie alimentară după ce a mâncat pizza.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 sep 2017Recent, vedeta le-a dezvăluit prietenilor virtuali că o vizită la un restaurant s-a transformat într-un coşmar.

”Toxiinfecţie. Ei bine, după acea îngrozitoare porţie de spaghet allio & pepperoncino îmbibate în uleeei (ah, şi acum cînd am scris m-a apucat bîţîială) pe care am reuşit s-o înghit cu chiu cu vai. Brusc, starea mea fizică s-a degradat într-un hal de ajunsesem un zombie care se scurge în chiuvetă. Atât zic, n-am fost în stare să ajung la teatru. Nici să ies din casă. Nici să iau Facebook-ul să semnalez. După o zi de nemâncare m-am refăcut, de-aia vă transmit atenţionarea. Nu zic să vă impacientaţi de mine, dar aveţi grijă ce şi pe unde mâncaţi, voi şi copiii voştri, că nimic nu mai e ce pare a fi.”, a scris ea pe contul personal de socializare.


Evident, prietenii virtuali au reacţionat imediat: ”Sănătate.”, ”De ce nu ai dat mâncarea înapoi şi te-ai chinuit să o mănânci?”, ”Multă sănătate şi ai grijă pe unde mănânci.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X