Vedete

Gianina Corondan s-a îmbolnăvit: ”Starea mea fizică s-a degradat...”

Gianina Corondan s-a îmbolnăvit. Vedeta a dezvăluit prin intermediul unei postări pe Facebook că a făcut toxiinfecţie alimentară după ce a mâncat pizza.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Gianina Corondan s-a îmbolnăvit: ”Starea mea fizică s-a degradat...”


Recent, vedeta le-a dezvăluit prietenilor virtuali că o vizită la un restaurant s-a transformat într-un coşmar.

”Toxiinfecţie. Ei bine, după acea îngrozitoare porţie de spaghet allio & pepperoncino îmbibate în uleeei (ah, şi acum cînd am scris m-a apucat bîţîială) pe care am reuşit s-o înghit cu chiu cu vai. Brusc, starea mea fizică s-a degradat într-un hal de ajunsesem un zombie care se scurge în chiuvetă. Atât zic, n-am fost în stare să ajung la teatru. Nici să ies din casă. Nici să iau Facebook-ul să semnalez. După o zi de nemâncare m-am refăcut, de-aia vă transmit atenţionarea. Nu zic să vă impacientaţi de mine, dar aveţi grijă ce şi pe unde mâncaţi, voi şi copiii voştri, că nimic nu mai e ce pare a fi.”, a scris ea pe contul personal de socializare.


Evident, prietenii virtuali au reacţionat imediat: ”Sănătate.”, ”De ce nu ai dat mâncarea înapoi şi te-ai chinuit să o mănânci?”, ”Multă sănătate şi ai grijă pe unde mănânci.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui icon photo

Stiri

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui

Regele Mihai a fost inmormantat, la finalul anului trecut, in necropola regala de la Curtea de Arges.

Titlu secțiune