Sport

Gigi Becali a dat cu palaria de pamant! Vezi cum a facut 1,5 milioane de euro intr-o singura noapte! E posibil ca si tu sa ii fi bagat bani in buzunar!

Steaua a reusit sa se califice in optimile Europa League dupa o dubla istorica contra celor de la Ajax Amsterdam.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Calificarea dramatica de la Bucuresti si faptul ca fosta castigatoare a Champions League vine la Bucuresti au stranit un inters enorm al fanilor pentru partida de pe 7 martie: Steaua - Chelesea. Aseara s-au pus in vanzare online biletele pentru meci si s-au vandut aproape 35.000 de tichete. Ba mai mult, in aceasta dimineata, site-ul oficial al gruparii din Ghencea a anuntat ca mai sunt doar 1.000 de tichete disponibile pentru partida tur cu Chelsea.

In urma interesului crescut si al vanzarilor masive, Gigi Becali poate spune ca a dat lovitura. Aseara au intrat in vistieria Stelei aproape 1,5 milioane de euro din vanzarea tichetelor. Cel mai ieftin bilet la partida a fost 60 de RON(la peluza). "Eu cred ca pana luni seara se vor vinde toate biletele", a spus increzator si Becali.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune