Vedete

Gigi Becali a facut show la inmormantarea Ionelei Prodan! Care a fost prima intrebare pe care i-a pus-o Anamariei Prodan despre mama ei?

Gigi Becali participa la inmormantarea Ionelei Prodan. El a ajuns deja la cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L., D.C., G.C.


Gigi Becali a facut show la inmormantarea Ionelei Prodan! Care a fost prima intrebare pe care i-a pus-o Anamariei Prodan despre mama ei?
Gigi Becali, insotit de Mihai Stoica, a ajuns la capela de la cimitirul Bellu, unde in scurt timp va avea loc slujba de inhumare a Ionelei Prodan. Inainte de a intra in capela, Becali le-a spus jurnalistilor prezenti ca a venit pentru Anamaria la inmormantare, aceasta fiind o apropiata a afaceristului, om de fotbal. 

"Am intrebat-o pe Ana daca mama ei s-a spovedit inainte sa moara. Mi-a spus ca a chemat un preot care a fost la mama ei. Atunci, daca s-a spovedit curat, sufletul ei va merge in Rai", a spus Gigi Becali. 

Gigi Becali a fost imediat inconjurat de oamenii aflati in cimitir. Unii au venit sa-i ceara bani. "Daca da e bun, daca nu da, nu mai e bun", a spus un cersetor. Nu a dat!

Apoi, pe scarile capelei, unde a intrat in timp ce lumea il aplauda, Gigi Becali s-a intors si a facut cu mana. 

Ionela Prodan a murit luni seara, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu boala. Cantareata de muzica populara siferea de cancer la pancreas.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune