Biz

Gigi Becali si-a mobilizat "armata" personala in lupta cu zapada! Intrarea in curtea "palatului" a fost deszapezita inca din timpul noptii! Ieri dimineata portile erau larg deschise! Doar treptele au ramas sub omat! VIDEO EXCLUSIV!

Bucurestiul este, de cateva zile, sub nameti, sute de cladiri si mii de masini fiind complet acoperite de zapada. Ei bine, in timp ce Gabriela Firea face tot posibilul sa coordoneze actiunile de deszapezire a metropolei pe care o gospodareste, Gigi Becali si-a mobilizat propriile efective umane, sa deblocheze intrarea "palatului" din Aleea Alexandru, numarul 1.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

 

Bucurestiul este, de cateva zile, sub nameti, sute de cladiri si mii de masini fiind complet acoperite de nameti. Ei bine, in timp ce Gabriela Firea face tot posibilul sa coordoneze eficient actiunile de deszapezire a metropolei pe care o gospodareste, Gigi Becali si-a mobilizat propriile efective umane, sa deblocheze intrarea "palatului" din Aleea Alexandru, nr.1.
Latifundiarul din Pipera este renumit pentru modul eficace in care isi coordoneaza oamenii in cazuri de criza, ninsorile abundente nefiind un obstacol de nedepasit pentru milionar. Ieri dimineata, la primele ore, cand bucurestenii abia ieseau cu lopetile si cu alte ustensile sa-si deszapezeasca portile si masinile, intrarea in curtea vilei somptuoase a lui Gigi Becali era curatata, iar portile erau larg deschise, ca-n orice zi obisnuita de lucru a proprietarului. Angajatii milionarului au inceput "lupta" cu omatul inca de azi-noapte, astazi de dimineata finantatorul Stelei parcand fara probleme in fata cladirii. Totusi, o portiune a proprietatii nu a fost atinsa de nicio lopata! Treptele "palatului" sunt ascunse sub un strat gros de zapada oferind o priveliste superba tuturor celor care trec pe langa cladirea impozanta a omului de fotbal.

Latifundiarul din Pipera este renumit pentru modul eficace in care isi coordoneaza oamenii in cazuri de criza, ninsorile abundente nefiind un obstacol de nedepasit pentru milionar.

Ieri dimineata, la primele ore, cand bucurestenii abia ieseau cu lopetile si cu alte ustensile sa-si deszapezeasca portile si masinile, intrarea in curtea vilei somptuoase a lui Gigi Becali era curatata perfect, iar portile erau larg deschise, ca-n orice zi obisnuita de lucru a proprietarului.

Angajatii milionarului (vezi aici povestea incredibila a vasluianului care a refuzat o casa de la Becali) au inceput "lupta" cu omatul inca din creierii noptii, ieri dimineata finantatorul Stelei parcand fara probleme in fata cladirii.

Totusi, o portiune a proprietatii in valoare de sapte milioane de euro nu a fost atinsa de nicio lopata! Treptele "palatului" sunt ascunse sub un strat gros de zapada oferind o priveliste superba tuturor celor care trec pe langa vila impozanta a omului de fotbal.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X