Paparazzi

Gigi Becali s-a deghizat pe plaja ca sa nu fie recunoscut! A facut senzatie in Mamaia cu esarfa de seic pe cap! Latifundiarul arata senzational la cei 59 de ani! | VIDEO EXCLUSIV

Becali s-a relaxat la maximum si s-a simtit ca in tinerete, weekendul acesta ,la Mamaia.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 iul 2017

George Becali face ce face si e mereu in centrul atentiei. Asa a facut si in acest weekend cand, abia ajuns pe litoral, a lepadat hainele si s-a avantat pe o plaja din nordul Mamaiei pentru a prinde niscaiva ultraviolete. Si da, a atras si priviri, nu numai razele soarelui, pentru ca nea Gigi arata senzational la cei 59 de ani abia impliniti. Intr-o forma de zile mari, Becali s-a simtit in largul lui, mai ceva ca un pustan. 

Daca in prima zi a lui pe litoral,  Gigi a stat la plaja si a facut baie in mare, in ziua urmatoare, Becali a facut un adevarat show la malul marii. Latifundiarul nu a vrut sa mai fie recunoscut de nimeni si s-a deghizat. Gigi si-a pus o camasa ca o esarfa pe cap, de zici ca era seic, o pereche de ochelari de soare la ochi, si-a dat jos tricoul si a luat-o la pas dintr-un capat la altul al statiunii.  Era destul de greu sa-l recunosti, mai ales ca nu in fiecare zi il vezi pe Gigi plimbandu-se la bustul gol, printre oamenii care se bronzau pe plaja.

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X