Vedete

Gigi Becali trebuie sa plateasca 30.000 de euro

Veste proasta pentru Gigi Becali! Trebuie sa plateasca 30.000 de euro.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Gigi Becali trebuie sa plateasca 30.000 de euro
Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza lui Florin Talpan, in procesul in care l-a acuzat pe Becali de calomnie. Finantatorul vicecampioanei trebuie sa ii achite juristului CSA Steaua suma de 30.000 de euro.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in 30 de zile. Daca avocatul lui Gigi Becali va face recurs si va castiga, Florin Talpan va trebui sa returneze suma de 30.000 de euro.

"Respinge apelul formulat de apelantul parat (n.r. Gigi Becali), ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant (n.r Florin Talpan). Schimba in parte sentinta apelata si sensul ca stabileste cuantumul despagubirilor la suma de 30 000 euro. Mentine restul dispozitiilor sentintei. obliga apelantul parat sa plateasca apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecata in apel. Cu recurs in 30 de zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 19.03.2018", arata decizia instantei.

In urma cu trei ani, cand "razboiul" dintre Gigi Becali si cei de la CSA Steaua lua amploare, Gigi Becali a avut o reactie dura la adresa lui Florin Talpan. Oficialul Armatei s-a simtit jignit si a actionat in consecinta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune