Vedete

Giulia si Vlad Huidu, prinsi de copii in timp ce faceau sex. Cum a reactionat artista

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Giulia si Vlad Huidu, prinsi de copii in timp ce faceau sex. Cum a reactionat artistaicon photo
Giulia Anghelescu a vorbit in cadrul unui interviu despre viata de mamica si cum i-a afectat maternitatea viata intima cu sotul ei, Vlad Huidu.

Artista a spus lucrurilor pe nume si a recunoscut ca de cand a venit copilul pe lume, activitatea din dormitor s-a diminuat considerabil.


"Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri că wow au adormit copiii, hai să bem un pahar de vin, să ne uităm la un film şi adormi după prima gură. Deci ce sens are? Dacă mergem la concerte împreună, eu sunt foarte obosită şi adorm oricum, deci partea asta cu sexul, cred că trebuie să mai lucrăm un pic la ea”, a spus Giulia pentru Viva!

 

Giulia si Vlad Huidu, prinsi de copii in timp ce faceau sex. Cum a reactionat artista


Mai mult, artista a recunoscut ca in goana dupa momentele intime cu sotul ei, s-a intamplat sa fie prinsa in fapt de juniori.

"Dar nu au cum să ne surprindă. Glumesc. Uneori se întâmplă, dar doar în deplasare. Sper că Vlad nu se uită la acest live, o să zică că dau tot din casă”, a mai spus artista.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune