Vedete

Globurile de aur 2018. Motivul pentru care toate vedetele au ales sa poarte tinute negre

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Globurile de aur 2018. Motivul pentru care toate vedetele au ales sa poarte tinute negre
icon photo
Duminica seara, Globurile de Aur, primul eveniment al anului care aduna elita cinematografiei romanesti, s-a petrecut intr-un decor ceva mai lipsit de culoare.


Premergator al premiilor Oscar, dar si un eveniment care atrage prin rochiile sofisticate alese de frumoasele actrite, anul acesta Globurile de Aur a strans la  un loc actori, actrite, oameni de televiziune si cantareti in acelasi "ambalaj". Mai exact, vedetele prezente pe covorul rosu au purtat tinute negre, in semn de solidaritate cu miscarea #metoo.


Miscarea #metoo  a pornit din SUA, odata cu scandalul declansat de acuzatiile de agresiune sexuale aduse producatorului Harvey Weinstein.


Odata cu aceasta marturisire, tot mai multe femei din intreaga lume au decis sa se confeseze si sa isi faca povestea publica.
Desi au purtat tinute negre, frumoase actrite nu au renuntat la detaliile sexy precum decolteele adanci sau picioarele expuse.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune