Vedete

Gratiela si Andrei Duban rup localurile! Cei doi isi dau “liber” o data pe saptamana! "Am schimbat cinci baruri vineri"

Gratiela (26 ani) si Andrei Duban (39 ani) sunt innebuniti unul dupa celalalt, insa cu toate ca se iubesc enorm, saptamanal, cei doi ies separat in cluburi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Denisa Nechifor si Gratiela DubanSotii Duban vor sa fie moderni si pentru a nu interveni monotonia intre ei au ales ca la fiecare sfarsit de saptamana sa petreaca separat. Asadar, Gratiela si Andrei si-au ales o zi in care sa iasa in compania prietenilor.

Astfel, prezentatorul emisiunii "Telefonul de la miezul noptii" petrece joia alaturi de barbati, iar vinerea e randul sotiei lui, care se distreaza cu fetele. "Sincera sa fiu, nu am fost niciodata adepta cluburilor si pot spune ca nu frecventez nici acum locatiile de fite. Imi place sa merg in Centrul Vechi. De exemplu, weekend-ul trecut am schimbat cinci baruri, pentru ca ma plictiseam repede. Am fost cu prietenele mele si asa facem in fiecare vineri. Baietii n-au voie. Fiecare cu randul lui", a declarat Gratiela Duban, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cei doi soti au un baietel in varsta de 11 luni de care sunt foarte mandri.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune