Vedete

Guta o face regina pe "Beyonce de Romania"! Si-a adus iubita la Petrosani si a cerut binecuvantarea copiilor lui! Narcisa e disperata!

Relatia dintre Nicolae Guta si Madalina – Beyonce de Romania pare cat se poate de serioasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Guta o face regina pe "Beyonce de Romania"! Si-a adus iubita la Petrosani si a cerut binecuvantarea copiilor lui! Narcisa e disperata!icon photo
Guta a dus-o pe Beyonce la Petrosani cu Loganu'Nicolae Guta a luat o decizie cat se poate de importanta in timpul Sarbatorilor de iarna. El a hotarat s-o prezinte in mod oficial familiei sale pe noua lui iubita, Beyonce de Romania. Asa se face ca, inainte de Craciun cu doar cateva zile, el a urcat-o pe Madalina in „luxosul” sau Logan si a dus-o la Petrosani, acolo unde este sediul „oficial” al familiei Guta.
Guta o face regina pe "Beyonce de Romania"! Si-a adus iubita la Petrosani si a cerut binecuvantarea copiilor lui! Narcisa e disperata!
Madalina s-a pozat acasa la Guta, la Petrosani

Madalina „s-a cazat” la vila lui Nicolae Guta din Petrosani, acolo unde a si sarbatorit Craciunul, insa de Revelion a mers cu iubitul ei la o penisune de langa Petrosani, acolo unde „regele” a inchiriat o masa.

Interesant e ca pe toata perioada in care Guta si-a facut de cap cu Madalina la Petrosani, Narcisa, fosta iubita a manelistului, i-a trimis fotografii cu ea si cu fiul lor, semn ca femeia inca mai spera ca „regele” se va intoarce la ea.

Din pacate pentru Narcisa, vestile nu sunt prea bune pentru ea. Apropiatii spun ca Nicolae este atat de innebunit dupa Madalina incat e gata sa faca gestul pe care a promis ca nu-l va mai face niciodata – acela de a o cere de sotie. Se pare ca acesta a fost si motivul ascuns al vizitei lui la Petrosani, mai ales ca manelistul tine foarte mult cont de parerea baietilor lui mai mari, Nicusor si Marian, mai ales in decizii care privesc viitorul familiei!

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune