WOW

HALUCINANT! Ce pozitii sexuale se practicau in Evul Mediu si parerea bisericii despre fantezii

In Evul Mediu, Biserica avea opinii si legi in legatura cu orice aspect legat de sex. Adulterul si sexul inainte de casatorie erau asprun pedepsite. Uneori, cei prinsi in fapt erau executati. Totusi, pentru o perioada de timp, biserica a tolerat prostitutia, fiind de parere ca este un rau necesar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


HALUCINANT! Ce pozitii sexuale se practicau in Evul Mediu si parerea bisericii despre fantezii
Pentru cei care luau in serios morala crestina, singuratatea era varianta ideala, iar sexul era acceptat doar in contextual casniciei. Preotii erau obligati sa raporteze adulterul, iar pedepsele variau de la ani de inchisoare si rugaciune, la moarte.

Totodata, Biserica dicta in acea perioada inclusiv in ce pozitii poti face sex. Orice altceva in afara de pozitia misionarului era considerat nenatural. In consecinta, acesta era un pacat. Femeia nu putea sa stea deasupra deoarece era considerate o incalcare a rolurilor dintre femei si barbate. Sexul anal sic el oral erau si ele considerate pacate deoarece erau practicate doar pentru placer, nu pentru a procrea.

Unul dintre cele mai mari pacate in Evul Mediu era homosexualitatea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune