Stiri

Horoscop de Ziua Indragostitilor. Aceasta zodie are toate sansele sa se desparta azi de partener

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Horoscop de Ziua Indragostitilor. Aceasta zodie are toate sansele sa se desparta azi de partener
Iata zodiile care sunt predispuse la certuri si conflicte chiar de 14 februarie, de Valentine's Day.

Berbec

Berbecii obişnuiesc să grăbească lucrurile într-o relatie şi riscă să rămână singuri de Valentine's Day. Sunt extrem de pretenţioşi în ceea ce priveşte partenerul lor şi au foarte mari aşteptări când vine vorba despre planificarea acestei zile. Sunt persoane puternice şi dau dovadă de un caracter de piatră. Vor în permanenţă să domine şi din acest motiv vor avea numeroase conflicte.

VărsătorSensibili şi sufletişti, Vărsătorii se îndrăgostesc destul de repede, dar se plictisesc la fel de repede de oamenii din jurul lor. Dacă la începutul relaţiei aveau fluturaşi în stomac, aceştia se transformă în certuri tot mai dese şi tensiuni greu de imaginat.De Valentine's Day, Vărsătorii îşi vor dori să iasă în oraş cu partenerul, însă aceştia vor doar să lenevească şi nu au chef. De aici până la un mare scandal este doar un pas.

Scorpion

Nativii din Scorpion s-au săturat de reproşurile partenerului de cuplu şi vor avea numeroase discuţii în contradictoriu în luna februarie.

Chiar dacă nu le mergea bine de mai multă vreme, au rămas împreună în speranţa că lucrurile se vor rezolvă. La începutul lunii, chiar înainte de Valentine's Day, vor decise să se despartă definitiv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune