Stiri

Hoti dusi la puscarie cu bocete ca la inmormantare! "Au furat si ei cateva televizoare si acum ii baga la puscarie! Nu merita asa ceva"

Zi trista pentru mai multi romi din localitatea Valea Mare din judetul Arges. Mai multi hoti au fost arestati de catre autoritati pentru infractiunile comise.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Banda formata din cinci barbati a actionat in perioada iulie 2012 - ianuarie 2013 si a comis mai multe furturi in comuna Valea Mare, dar si in Campulung Muscel, provocand un prejudiciu de peste 100 de milioane de RON.

Ei au fost dusi astazi in arest si toate rudele i-au insotit. In jur de 20 de romi si pirande s-au pus pe bocit cand i-au vazut pe cei cinci incatusati si condusi catre inchisoare. Femeile au mimat scene de lesin si au urlat in gura mare ca nu trebuia sa ii condamne pentru cateva televizore. "E vai de capul lor. Au luat si ei cateva televizoare si acum ii baga la puscarie. Nu merita asa ceva", a zbierat unul dintre romi catre politisti.

Cei cinci au fost arestati preventiv si daca sunt gasitit vinovati vor fi condamnati pentru furt calificat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune