WOW

"I-a facut control ginecologic in masina"! Politistii de la Rutiera nu s-a mai putut abtine si i-au fotografiat in loc sa-i amendeze! S-a intamplat in Romania

O imagine in care un sofer isi pipaie partenera de trafic in zonele intime a fost postata pe pagina de Facebook a politistului Dan Georgescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


"I-a facut control ginecologic in masina"! Politistii de la Rutiera nu s-a mai putut abtine si i-au fotografiat in loc sa-i amendeze! S-a intamplat in Romania
Atunci cand politistii de la rutiera se distreaza apar tot soiul de povesti, care de care mai interesante. De data aceasta, avem o scena fara perdea, surprinsa in trafic de oamenii legii si postata pe contul „Politistii au umor”, care apartine agentului Dan Georgescu.


In imagine, un barbat aflat la volan isi „scapa mana” pe sub fusta partenerei de trafic, aflata pe scaunul din dreapta. De asemenea, si tanara respectiva isi odihneste mana stanga pe piciorul barbatului. Cei doi par suficient de „incinsi” incat sa nu mai aiba rabdare sa ajunga in camera.

„Tot respectul pentru acest medic ginecolog care nu uita nici in timpul liber juramantul lui Hipocrate”, este comentariul administratorului paginii.
Conform legii, „fapta persoanei care in public (...) savarseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite” se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune