Vedete

Ileana Ciuculete, dezgropata! Mama si fratele regretatei artiste vor sa o deshumeze si sa o mute in alt cimitir

Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropata! Regretata cantareata de muzica populara ar urma sa fie deshumata si mutata intr-un alt cimitir, la Craiova.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ileana Ciuculete, dezgropata! Mama si fratele regretatei artiste vor sa o deshumeze si sa o mute in alt cimitiricon photo
Mama si fratele Ilenei Ciuculete planuiesc sa o mute pe artista mai aproape de casa. Aurel si mama artistei au de gand ca o dezgroape si sa o aduca de la Bucuresti la Craiova, ca sa fie mai aproape de locul unde s-a nascut.

 

"Oricum, noi nu o lăsăm acolo. O s-o luăm, la şapte ani o luăm la Craiova", a declarat Aurel Ciuculete pentru cancan.ro. "Eu nu o sa mai fiu", a adaugat mama cantaretei.

 

"Acolo nu se duce nimeni cu o lumânare. Eu am pământ de la mormântul ei şi în fiecare zi arde lumânarea în casă. La noi în casă e numai jale. Atât", a mai spus Aurel, fratele Ilenei Ciuculete. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune