Vedete

Ilinca Vandici, nunta si botez in toamna: "Andrei vrea cea mai mare si frumoasa petrecere din lume"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ilinca Vandici, nunta si botez in toamna: "Andrei vrea cea mai mare si frumoasa petrecere din lume"icon photo
 
Ilinca Vandici s-a maritat in secret. Vedeta KanalD a povestit momentul in care a spus "DA" in fata ofiterului starii civile. In toamna urmeaza cununia religioasa.
 
"Da, am facut pasul. Ne-am casatorit. Este o chestiune care tine de sufletul nostru, am vrut sa fie ceva restrans. Sunt niste lucruri extrem de frumoase pentru o femeie", a declarat Ilinca Vandici pentru Stirile KanalD.
 
Dupa doi ani de iubire, Ilinca si Andrei au ales sa devina sot si sotie chiar in ziua de Paste.
 
Cununia a fost o surpriza totala, a fost pusa la cale de nasii celor doi si de socrii Ilincai. 
 
Ilinca Vandici, nunta si botez in toamna: "Andrei vrea cea mai mare si frumoasa petrecere din lume"
 
"Am intrat in 7 luni, undeva in luna iunie se va naste. Au aparut unele contractii. Incerc sa stau mai linistita. Vorba lui Andrei, bebelusul meu merita cea mai mare si frumoasa petrecere din lume. Undeva prin toamna urmeaza petrecerea de botez", a declarat Ilinca Vandici pentru stirilekanald.
 
Cununia religioasa si botezul vor avea loc undeva in toamna acestui an. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune