Vedete

Imagine emoţionantă cu fiul Magdei Vasiliu, care a fost diagnosticat cu cancer!

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru jurnalista Magda Vasiliu, care a plecat în Italia cu fiul ei, care a fost diagnosticat cu o boală grea. Totuşi, acum, starea micuţului s-a îmbunătăţit, iar soţul ei a făcut publică o imagine emoţionantă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Imagine emoţionantă cu fiul Magdei Vasiliu, care a fost diagnosticat cu cancer! icon photo
După luni de zile în care a stat prin spitale pentru a se vindeca de o boală necruţătoare, fiul Magdei Vasiliu pare să se simtă mai bine. Dovadă este fotografia făcută publică de soţul jurnalistei, în care micuţul apare într-o maşină.
 
”Pilot”, a scris el în dreptul imaginii în care micuţul zâmbeşte, iar prietenii lor au reacţionat imediat: ”Îi doresc din toată inima să fie mereu la fel de fericit! Iar voi să vă bucuraţi de fericirea lui!”, ”Frumosule”, ”Bravo, Vlăduţ! Să fii învingător mereu!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prieteni. 

 

Magda Vasiliu a anunţat în luna iulie că fiul ei, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer şi se află la tratament în Italia.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune