Stiri

Imaginea pe care putina lume a vazut-o! Momentul primului sarut dintre Nadia Comaneci si sotul ei, Bart

Astazi, acum 41 de ani, in 1976, incepeau Jocurile Olimpice de la Montreal, editie la care avea sa straluceasca cea mai cunoscuta gimnasta din intreaga lume si cea care a schimbat sistemul de notare, Nadia Comaneci.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Imaginea pe care putina lume a vazut-o! Momentul primului sarut dintre Nadia Comaneci si sotul ei, Barticon photo
 
La numai 14 ani, Nadia reusea sa cucereasca sapte medalii de aur si sa scrie istorie obtinand prima nota de 10 din istoria gimnasticii. Si daca astea sunt lucruri pe care toata lumea le stie, ei bine, tot la Montreal, Nadia l-a cunoscut pentru prima data pe Bart Conner, cel care i-a devenit sot si cu care este casatorita de peste 20 de ani, potrivit stirilekanald.ro.
In 1976, Bart avea 17 ani si facea parte din echipa de gimnastica a Statelor Unite. Interesant este ca Bart nu era un sportiv de talia Nadiei, ba mai mult, era un nume necunoscut in lumea gimnasticii. "Am terminat pe locul 46 la Olimpiada, practic nimeni nu stia de mine si nu imi dadea atentie pe atunci, mai ales o persoana ca Nadia care a castigat 7 medalii de aur", a povestit Bart Conner despre prima intalnire cu Nadia.
Imaginea pe care putina lume a vazut-o! Momentul primului sarut dintre Nadia Comaneci si sotul ei, Bart
Chiar in acel an, un fotograf a reusit sa surprinda niste imagini pe care putini le stiu. Este vorba de o fotografie cu primul pupic dintre Nadia si Bart. Ce-i drept este vorba de un pupic pe obraz, dar, e posibil ca de acolo sa fi pornit totul.
 
Cei doi s-au reintalnit in 1991, atunci cand Nadia a fugit din Romania, iar in 1996 s-au casatorit si de atunci sunt impreuna si au si un baiat. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de beleleicon photo

Vedete

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de belele

La aproape 4 luni de cand s-a accidentat la Exatlon si a fost operata de urgenta de ruptura de ligament, Anda Adam nu s-a recuperat 100% la picior.

Titlu secțiune