Stiri

Imagini de la petrecerea fastuoasă a Ramonei Gabor! Cum a petrecut sora Monicăi în Dubai

Ramona Gabor şi-a sărbătorit, zilele trecute, ziua de naştere şi a avut parte de o petrecere grandioasă, conform imaginilor făcute publice pe contul personal de socializare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Imagini de la petrecerea fastuoasă a Ramonei Gabor! Cum a petrecut sora Monicăi în Dubaiicon photo
 
Sora Monicăi Gabor a împlinit 29 de ani de curând şi s-a bucurat din plin de o petrecere fastuoasă în Dubai. În urmă cu puţin timp, ea a făcut publice mai multe imagini de la eveniment şi şi-a surprins total prietenii virtuali.
 
”Ce aniversare frumoasă am avut în Dubai. Nu-mi mai pot dori nimic, pentru că Dumnezeu m-a binecuvântat cu tot ce am nevoie: sănătate, dragoste, familie şi prieteni. Vă mulţumesc pentru toate urările şi vă doresc tot binele din lume.”, a scris ea pe contul personal de socializare.
Ramona nu s-a gândit deloc la bani şi a cheltuit sume exorbitante pentru a-şi îndeplini dorinţele. Potrivit unor surse, aceasta a cheltuit aproximativ 4.000 de euro pentru meniuri şi aproape 10.000 de europ pentru aranjamentele din sală.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune