WOW

Imagini dementiale cu Valentina Pelinel goala! Ea ii trimitea pozele astea lui Borcea in puscarie! Mama, ce amantlac puternic!

A explodat primul scandal din 2016, iar itele lui sunt extrem de incalcite. Valentina Pelinel a declarat ca este insarcinata, iar toata lumea speculeaza ca tatal copilului este Cristi Borcea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 6 ian 2016

Desi este casatorit cu Alina, Cristi Borcea ar fi avut relatii extraconjugale si cu Valentina. Si asta nu de acum, ci inca de pe vremea cand fostul actionar de la Dinamo era casatorit cu Mihaela Borcea.

Relatia dintre Cristi si Valentina a continuat in secret, iar modul in care comunicau cei doi este de-a dreptul senzational. Conform celor de la Ziarul National, Valentina Pelinel ii trimitea poze deochiate lui Borcea inca de la sfarsitul anului 2014, chiar daca omul de afaceri se afla in puscarie.

In poze, Valentina apare extrem de sexy, in sanii goi sau chiar in costum de baie, poze menite sa ii intretina pasiunea lui Cristi pentru ea.

Se pare ca tertipul a mers, iar cand a iesit in ultima permisie, Cristi Borcea si-a vizitat amanta si a si lasat-o insarcinata.

Sursa foto: enational.ro

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X