WOW

Imagini dementiale cu Valentina Pelinel goala! Ea ii trimitea pozele astea lui Borcea in puscarie! Mama, ce amantlac puternic!

A explodat primul scandal din 2016, iar itele lui sunt extrem de incalcite. Valentina Pelinel a declarat ca este insarcinata, iar toata lumea speculeaza ca tatal copilului este Cristi Borcea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Imagini dementiale cu Valentina Pelinel goala! Ea ii trimitea pozele astea lui Borcea in puscarie! Mama, ce amantlac puternic!icon photo
Desi este casatorit cu Alina, Cristi Borcea ar fi avut relatii extraconjugale si cu Valentina. Si asta nu de acum, ci inca de pe vremea cand fostul actionar de la Dinamo era casatorit cu Mihaela Borcea.

Relatia dintre Cristi si Valentina a continuat in secret, iar modul in care comunicau cei doi este de-a dreptul senzational. Conform celor de la Ziarul National, Valentina Pelinel ii trimitea poze deochiate lui Borcea inca de la sfarsitul anului 2014, chiar daca omul de afaceri se afla in puscarie.

Imagini dementiale cu Valentina Pelinel goala! Ea ii trimitea pozele astea lui Borcea in puscarie! Mama, ce amantlac puternic!
In poze, Valentina apare extrem de sexy, in sanii goi sau chiar in costum de baie, poze menite sa ii intretina pasiunea lui Cristi pentru ea.

Se pare ca tertipul a mers, iar cand a iesit in ultima permisie, Cristi Borcea si-a vizitat amanta si a si lasat-o insarcinata.

Sursa foto: enational.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune