Vedete

Imagini din culise din timpul Finalei EXATLON! Ce au facut Razboinicii si Faimosii cand au ajuns la Kanal D! A iesit show in spatele camerelor de luat vederi

In seara Marii Finale de la Exatlon, Faimosii si Razboinicii au venit in platoul WOWbiz. In emisiunea din aceasta seara, va prezentam imagini din culise.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Imagini din culise din timpul Finalei EXATLON! Ce au facut Razboinicii si Faimosii cand au ajuns la Kanal D! A iesit show in spatele camerelor de luat vederiicon photo

Rand pe rand, Faimosii si Razboinicii au ajuns in sediul Kanal D. Toti au glumit, s-au intepat, au fost sicane si glume, a fost voie-buna de la inceput pana la sfarsit. Cand Vladimir Draghia a fost desemnat castigator, concurentii din echipa rosie au celebrat.

Urmareste imaginile din culise. Fostii concurenti de la Exatlon s-au rasfatat cu prajituri, au depanat amintiri si au glumit. 

Anca a spus inca de la inceput ca vrea un tricou rosu, pentru ca ea este sustinatoarea lui Vladimir Draghia, insa Belbita nu a lasat-o sa ii fure tricoul.

Emotionata era si sotia Jaguarului Ionut. Nella a marturisit ca a venit tocmai din Belgia si ca nu a putut manca nimic de doua zile. "Nu am mancat nimic de doua zile. Emotiile sunt foarte intense", a declarat sotia lui Ionut Sugacevschi.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune