Biz

Imagini incredibile! In pragul primaverii, mormantul lui Iurie Darie e plin de beteala, globuri si crengi de brad! Anca Pandrea a mai adus cateva decoratiuni la locul de veci!

Anca Pandrea sufera enorm de cand omul pe care l-a adorat a trecut in lumea celor drepti. ##VIDEO406336##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 feb 2016

Durerea si disperarea actritei nu s-au ameliorat odata cu trecerea timpului, aceasta refuzand sa accepte ca Darie nu mai este langa ea. De multe ori, protagonista noastra il vede pe barbatul vietii ei in pat sau in dreapta ei cand merge pe strada si ii vorbeste. Mai mult, cand da mesaje telefonice il semneaza si pe Iura sau le transmite interlocutorilor ei salutari din partea lui “Iurisca”. Iar de trei ani, femeia are o traditie de Craciun care ii sensibilizeaza chiar si pe cei cu sange rece.

Actrita merge cu preparate traditionale la mormantul barbatului pe care l-a iubit si mananca la locul lui de veci. De fiecare data duce tacamuri, servetele si o farfurie si pentru “Iuriska” si spune ca iau masa impreuna. In plus, ii impodobeste locul de veci cu beteala, globuri si crengi de brad.

La doua saptamani dupa Sarbatori, crucea lui Iura era pavoazata cu o coronita si cu mai multe decoratiuni de pom, iar pe mormant erau cateva fasii de beteala. Surprinzator, la o luna si jumatate dupa Craciun, locul unde Iurie Darie se odihneste pentru eternitate avea mai multe globuri, beteala si crengi de brad ca in cea mai frumoasa perioada din an, “vaduva” dorindu-si sa prelungeasca atmosfera vesela a Sarbatorilor.

print
Stiripesurse.ro
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
X