WOW

Cea mai sexy moldoveanca de peste Prut a facut o sedinta foto excitanta, dar a recunoscut ca are complexe! "Nu sunt chiar in forma dorita"

Felicia Munteanu este o moldoveanca de peste Prut superba, cu un trup de innebunesti. Va vine sau nu sa credeti pana si ea are mici complexe!
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 11 Ianuarie 2017 14:18

"Am dormit foarte bine, relaxata. sunt foarte linistita. Am facut sport in fiecare zi luna aceasta. Nu sunt chiar in forma dorita, dar sunt multumita! Complexe sunt...Atunci cand te ingrasi un pic... Nu am complexe pentru ca ma dezgolesc, ci poate pentru ca nu arat chiar asa cum mi-as dori. Am masuri bune pentru inaltimea mea: 90-65-92. Sunt destul de ok, cred!
Curaj as avea sa fac o sedinta foto nud, dar lumea nu prea intelege. Iubitul stie ce fac, el ma sustine. Parintii afla doar dupa ce fac sedintele foto", a spus Felicia Munteanu pentru o emisiune de televiziune.
Citeste si: Imagini interzise minorilor! Bruneta asta e cea mai BUNA moldoveanca de peste Prut! A pozat GOALA si si-a aratat si cele mai... intime zone!
Tanara care locuieste peste Ocean si spera sa devina actrita nu are nicio operatie estetica! "Eu sunt pentru naturalete, naturaletea este cea mai sexy!"

"Am dormit foarte bine, relaxata. sunt foarte linistita. Am facut sport in fiecare zi luna aceasta. Nu sunt chiar in forma dorita, dar sunt multumita! Complexe sunt...Atunci cand te ingrasi un pic... Nu am complexe pentru ca ma dezgolesc, ci poate pentru ca nu arat chiar asa cum mi-as dori. Am masuri bune pentru inaltimea mea: 90-65-92. Sunt destul de ok, cred!Curaj as avea sa fac o sedinta foto nud, dar lumea nu prea intelege. Iubitul stie ce fac, el ma sustine. Parintii afla doar dupa ce fac sedintele foto"
, a spus Felicia Munteanu pentru o emisiune de televiziune la scurt timp dupa ce a facut shooting-ul incitant. 

(Citeste si: Imagini interzise minorilor! Bruneta asta e cea mai BUNA moldoveanca de peste Prut! A pozat GOALA si si-a aratat si cele mai... intime zone!)


Tanara care locuieste peste Ocean si spera sa devina actrita nu are nicio operatie estetica: "Eu sunt pentru naturalete, naturaletea este cea mai sexy!"

 

sursa foto

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X