Biz

Imagini pline de emotie de la nunta Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Galos! Regretata artista a purtat o rochie de mireasa roz, ca de printesa

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Ileana Ciuculete si Cornel Galos au format un cuplu cum rar intalnesti. Cei doi s-au indragostit la prima vedere unul de celalalt, iar artista a fost cea care si-a luat inima in piept si l-a cerut de casatorie pe cel care avea sa ii fie ultimul sot.

Dragostea lor a devenit tot mai puternica odata cu trecerea anilor, iar Cornel Galos a ridicat-o pe un piedestal in cei 24 de ani de casnicie.


Aflata la cel de-al treilea mariaj, artista a atras toate privirile la nunta lor, atunci cand a ales sa poarte o rochie de mireasa roz, scurta, cu totul deosebita.

"Poarta rochia asta pentru ca nu mai avea cum sa poarte alb, nu mai e domnisoara", glumea Cornel Galos, intr-un interviu acordat in urma cu mai multi ani.

Ceremonia a avut loc in anul 1992, iar la petrecere au luat parte cele mai cunoscute nume ale folclorului romanesc. Printre acestia, s-au numarat si Ion Dolanescu si Maria Ciobanu, fiind pentru prima oara de la despartire cand cei doi acceptau sa apara impreuna la acelasi eveniment.

print
Stiripesurse.ro
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
Doliu urias in lumea televiziunii! A murit un celebru comentator de sport. A fost ucis de o boala grava
X