Stiri

Imagini revoltatoare! Un tanar de 13-14 anisori din Romania se filmeaza in timp ce conduce un bolid pe strazile publice - Micutul face transmisiuni live

Un live postat de catre un pusti roman pe Facebook a reusit sa starneasca mii de reactii negative la adresa sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Imagini revoltatoare! Un tanar de 13-14 anisori din Romania se filmeaza in timp ce conduce un bolid pe strazile publice - Micutul face transmisiuni live icon photo
 
Dupa cum se vede in imagini, pustiul nu pare sa aiba mai mult de 14 ani, dar asta nu il impiedica sa conduca un autoturism pe strazile unui oras din Romania.
 
Dupa imagini, e clar ca nu este prima data cand face asa ceva pentru ca, in teribilismul lui, el pare foarte sigur pe ceea ce face. 
 
 
Cu manelele date la maxim si cu telefonul pornit sa inregistreze, pustiul se plimba nestingherit pe sosele, la volanul unui bolid de sute de cai putere, fara ca nimeni sa il opreasca, potrivit stirilekanald.ro. 
 
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune