Actual

Imagini strigatoare la cer! Fratii cersetori si-au dat mama afara din casa primita de la Becali! Uite ce s-a intamplat cu adevarat! E incredibil asa ceva! O mai crede cineva pe femeia asta?!

##VIDEO409635##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 feb 2016

Familia Florea a distrus casa pe care au primit-o in dar de la Gigi Becali. Canapele murdare, vase nespalate, parchet rupt, sertare deschise si haine aruncate peste tot. Asta au gasit fostii proprietari in casa pe care latifundiarul din Pipera le-a dat-o in dar. Cum cersetorii cu cainii nici nu s-au sinchisit sa-si ia bagajele din locuinta, o echipa Kanal D a luat sacii cu haine si le-au dus in Buzesti.

O echipa Kanal D le-a dus cersetoriloc cu cainele bagajele inapoi! Cand si-a primit lucrurile mama fratilor a facut o marturisire socanta. Femeia sustine ca dratii au fost cei care si-au dat parintii afara din casa primita de la Gigi Becali in urma cu doua saptamani."Ne-am certat de cand ne-au gonit din casa aia. Nelu ne-a gonit. Nu am stiut ce ii in casa aceea. Fata mea m-a mintit. A spus ca e curat. Am plecat de acolo de doua saptamani. Fratii nu voiau sa-i comande taica-su. Au spus ca e casa lor. Mie imi e rusine de oamenii aia, nici nu imi vine sa dau ochii cu ei", a spus doamna Florea, mama fratilor cersetori.


print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X