Stiri

Impact mortal, dupa ce un autobuz a fost lovit de tren. Patru copii au murit si peste douazeci au fost raniti

Patru copii au murit si peste 20 au fost raniti intr-un accident extrem de grav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Impact mortal, dupa ce un autobuz a fost lovit de tren. Patru copii au murit si peste douazeci au fost raniti
 
Accidentul a avut loc, joi seara, in sud-estul Frantei. Cel putin patru copii au fost ucisi, alte 7 persoane au fost ranite grav si 12 mai usor, dupa ce un tren a izbit in plin un autobuz scolar.
 
Coliziunea s-a produs la un pasaj de traversare a caii ferate. Potrvit martorilor, citati de BFM TV, soferul autobzulului a incercat sa treaca desi bariera era lasata, vehicolul a fost lovit in partea din spate si pur si simlpu s-a rupt de la mijloc. Copiii aveau intre 11-15 ani. Cel mai tanar ranit avea 8 ani, iar cel mai varstnic 15, mai transmmite BFM TV. Patru elicoptere au fost mobilizate pentru a transporta ranitii la spitalele din apropiere.
 
 
De altfel, autoritatile au pus in aplicare planul alb, un nivel de interventie in caz de urgenta ce s-a declansat si dupa atentatele din noiembrie 2015, de la Paris si Saint-Denis.
 
Presedintele Emanuel Macron a transmis un mesaj de condoleante familiilor indoliate si incurajari pentru familiile ranitilor. Premierul Édouard Philippe si ministrul Transporturilor ajung la locul tragedie, potrivit realitatea.net. 
 

Titlu secțiune

Titlu secțiune