Biz

Impresarul Puiu Gheorghiu, atac la omul de incredere al lui Florin Salam, Dan Chitara: ”Vrea sa ii plateasca cei din formatie banii pe care el i-a imprumutat de la camatari!” | EXCLUSIV

Dan Chitara, omul de baza al lui Florin Salam si cel care a fost exclus din componenta noii formatii de instrumentisti, este acuzat ca ar fi luat bani cu camata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 aug 2017

Scandal fara precedent in trupa lui Florin Salam, dupa anuntul retragerii manelistului din lumea artistica. Dan Chitara-Giurgiu, unul dintre cei mai vechi membri ai trupei lui Florin Salam, a fost exclus, saptamana trecuta, din componenta noii trupe si inlaturat din cercul instrumentistilor. (Vezi aici ce acuze face omul lui Florin Salam despre fostii sai colegi)

Ramas fara angajament, fara cantari si sursa sa principala de venit si dezamagit de colegii sai, Dan Chitara si-a spus oful intr-un live, lansand acuzatii grave la adresa fostilor colegi.

Dezvaluirile sale, in care acesta spune ca ar fi fost pus sa fure din banii lui Florin Salam, din banii din dedicatii, aduc o lumina proasta asupra trupei la carma careia Salam s-a aflat atatia ani.

Adevarul insa este undeva la mijloc. La inceput, impresarul Puiu Gheorghiu, cel care ii cunoaste foarte bine atat pe instrumentisti, cat si pe Dan Chitara, spera ca acest scandal sa fie inabusit din fasa. Din pacate, lucruri par sa fi scapat de sub control si adevaruri nestiute incep sa iasa la iveala.  

                                                          Citeste continuarea in pagina urmatoare 

 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X