Stiri

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!” Cat costa pantecul unei femei in Romania si la ce riscuri se supun mamele surogat?

In Romania, mamele surogat risca pana la sapte ani de inchisoare daca isi vand pantecul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!” Cat costa pantecul unei femei in Romania si la ce riscuri se supun mamele surogat?icon photo
Infertilitatea este cuvantul care le da fiori cuplurilor care isi doresc copii. In Romania a devenit, de cativa ani, o practica sa porti o sarcina pentru un cuplu infertil. Sunt femei care se ofera sa nasca un copil pentru pretul corect.

In aceasta seara, de la ora 20:00, la „Asta-i Romania!”, telespectatorii Kanal D vor putea urmari un reportaj amplu despre mamele surogat din Romania si vor afla la ce suma de bani poate ajunge aceasta „tranzactie” ilegala.


Intelegerile se fac la colt de strada sau la o cafea. In astfel de imprejurari nu exista garantii pentru cuplurile infertile, ca persoana cu care stau de vorba isi va respecta cuvantul. In orice moment mama surogat se poate razgandi si pastra banii, care nu sunt deloc putini. Cele care se ofera sa ramana insarcinate contra cost cer onorarii de 25.000 de euro, dar se poate ajunge si pana la 60.000.

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!” Cat costa pantecul unei femei in Romania si la ce riscuri se supun mamele surogat?

Materialul cutremurator il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii „Asta-i Romania!”, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune