Biz

In aceasta seara, in cadrul Stirilor Kanal D, rubrica „Sabbagh in actiune”: Spargere de magazin la periferia Capitalei

Spargere de magazin la periferia Capitalei, in Berceni.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

Un barbat corpolent, imbracat din cap pana-n picioare este surprins de camerele de supraveghere traversand strada. Nimic suspect pana aici, desi soseaua Luica, din Berceni, zona in care este zarit individul, era pustie la acea ora.Cateva minute mai tarziu, barbatul apare in fata unui magazin, incearcand sa patrunda prin efractie. (Citeste si: Schimbare de look pentru sotia lui Christian Sabbagh)

Cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate in zona, se poate observa cum, in doar cateva minute, infractorul intra in incinta pravaliei si, in numai 30 de secunde, acesta reuseste sa fure casa de marcat. Desi alarma magazinului se activase, barbatul izbuteste sa scape de agentii de paza sositi la fata locului in doar 3 minute.Nu se stie daca hotul a actionat singur, insa cert este faptul ca acesta a reusit sa scape, deocamdata, „basma curata”, desi proprietarul magazinului avea camere de supraveghere, firma de paza angajata si alarma.

Nu ratati rubrica „Sabbagh in actiune”, prezentata de Christian Sabbagh, in cadrul Stirilor Kanal D, in aceasta seara, de la ora 19:00, la Kanal D.

print
Stiripesurse.ro
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
X