Vedete

In aceasta seara, surpriza totala: Stirile Kanal D vor fi transmise dintr-un studio nou-nout, spectaculos!

In aceasta seara, Stirile Kanal D vor fi transmise dintr-un studio nou-nout, de 200 mp, dotat cu tehnologie de ultima generatie si o grafica complexa, adaptata celor mai noi trenduri in televiziune!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Incepand de astazi, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ionita si Ilinca Obadescu vor veni cu cele mai proaspete si relevante informatii de la un pupitru cu totul nou, intr-un spatiu ce va facilita o experienta vizuala completa. Cum arata noul platou, dar si o serie de alte surprize legate de continutul Stirilor Kanal D vor fi dezvaluite, in direct, chiar in aceasta seara, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei! 
In aceasta seara, surpriza totala: Stirile Kanal D vor fi transmise dintr-un studio nou-nout, spectaculos!

„Am fost incantata sa vad rezultatul final. Am vazut studioul Stirilor in diverse stadii, dupa ce s-a inceput constructia noului platou. Sunt convinsa ca telespectatorii vor fi impresionati de ceea ce vor vedea luni seara”, a spus Simona Patruleasa.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune